e
Banner

Etiketler: halit anlatan



UTİKAD Başkanı Erkeskin:Havalimanları Serbest Bölge Olmalı



7. Uluslararası Logitrans Transport Fuarı’nda, “Türk Hava Kargo Sektöründeki Fırsatlar ve Tehditler” konulu panelde konuşan UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, Türk hava kargo taşımacılığında yaşanan kapasite artışına rağmen ciddi bir altyapı sorunu ve kapasite yetersizliği yaşandığına dikkat çekerek,” Türkiye’nin  ‘Bölgesel  Hub’ olabilmesi için havalimanları kargo tesislerinin serbest bölge olarak yapılandırılması gerektiğini söyledi.




Turkish Cargo’dan ilaç gibi taşıma çözümleri



Havayoluyla soğuk zincir lojistiğinde sektörüne öncülük eden Turkish Cargo, dünyada 100’den fazla ülkeye ilaç ve medikal malzemeler taşıyor. Canlı insan organı ve teşhis numunelerinin taşımasını da başarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Turkish Cargo Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Halit Anlatan, ilaç taşımalarına özel geliştirdikleri yeni bir ürün olduğunu ve bunun lansmanını bu yılın sonunda yapacaklarını açıklıyor.




Turkish Cargo Air Cargo Europe 2017’de göz doldurdu


Yayın: 31-05-2017
Kategori: Havayolu

Turkish Cargo, 9-12 Mayıs tarihleri arasında Münih'te düzenlenen; taşımacılık servisleri, uçak üreticileri, nakliye ve kargo servisleri, gümrük servisleri ve havayolu şirketlerinden oluşan 120 firma ve 15.000 ziyaretçinin hazır bulunduğu, dünyanın en büyük hava kargo fuarı olan Air Cargo Europe 2017’ye katıldı.